ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

EWK, εμπειρία, ηγετική θέση και ταλέντο

Η EWK είναι μια εταιρεία με διεθνή παρουσία πέραν των συνόρων της Ισπανίας η οποία κατασκευάζει, εγκαθιστά και αναλαμβάνει τη συντήρηση προϊόντων ψύξης.

Η πιο προηγμένη τεχνολογία στους πύργους ψύξης

Η EWK ασχολείται με τον σχεδιασμό και την κατασκευή πύργων ψύξης, εξατμιστικών συμπυκνωτών και αδιαβατικού εξοπλισμού, κατάλληλων για όλους τους τύπους βιομηχανικών εφαρμογών και εφαρμογών κλιματισμού σε ευρύ φάσμα τομέων.

Εάν αποβλέπετε είτε στη τη μείωση του ενεργειακού κόστους, του αντίκτυπου στο περιβάλλον είτε σε μια αλλαγή στην απόδοση ψύξης, η EWK μπορεί να σας παρέχει μια λύση που καλύπτει τις ανάγκες σας.

Η EWK προσφέρει σχεδιαστικές λύσεις για έργα κάθε είδους

Χάρη στον αρθρωτό σχεδιασμό των προϊόντων της, η EWK μπορεί να προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν τα πιο αποτελεσματικά μέσα ψύξης, ανταποκρινόμενη στις πιο επιτακτικές ανάγκες των πελατών, ακόμα και για στενούς χώρους.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ EWK

Το 1957 κατασκευάζεται ο πρώτος πύργος ψύξης από πολυεστέρα ενισχυμένο με υαλονήματα στις εγκαταστάσεις της εταιρείας SULZER στην πόλη Lindau (Γερμανία). Το 1962 κατασκευάζεται ο πρώτος πύργος ψύξης στο εργοστάσιό μας στην πόλη Algete (Ισπανία).

Το 2001, η SULZER εξαγοράζεται από την EWK, η οποία διατηρεί τις ίδιες εγκαταστάσεις, σχεδιαστικές αρχές και το προσωπικό της ελβετικής πολυεθνικής.

To 2012 η EWK επεκτείνει τις εγκαταστάσεις της μεταφέροντας το εργοστάσιο στην περιοχή Fuente el Saz (Μαδρίτη), με χώρους παραγωγής που ξεπερνούν τα 4.000 m2 και αποθηκευτικούς χώρους 3.000 m2.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

  • Δέσμευση απέναντι στο περιβάλλον, με εφαρμογή κορυφαίων προτύπων για την εξοικονόμηση νερού και ενέργειας..
  • Διασφάλιση της βέλτιστης απόδοσης και της κορυφαίας ποιότητας όλων των προϊόντων μας.
  • Ανάπτυξη σύγχρονων τεχνολογικών βελτιώσεων από την τεχνική μας ομάδα.
  • Το Industry 4.0 ενσωματώνεται στα συστήματα αυτοματοποίησης και παρακολούθησης προσδίδοντας επιπλέον αξία στην εφοδιαστική αλυσίδα.
  • Ευελιξία για προσαρμογή στις ανάγκες των πελατών συμπεριλαμβανομένων παρελκόμενων για τη μείωση του λειτουργικού κόστους και της στάθμης θορύβου , αλλά και την αύξηση της ασφάλειας.